17.8.2023

Loipart inleder partnerskap med Aderian för Digital Transformation

Loipart, grundat 1977, är en världsledande aktör inom försäljning av storköksutrustning och marin köksutrustning för sjöfartsbranschen. De har nu inlett ett partnerskap tillsammans med Aderian. Detta partnerskap är viktigt för Loiparts plan att använda nya teknologier och molnbaserade tjänster.

"Vi ser fram emot att Aderian ska hjälpa oss att navigera genom övergången till molnbaserade tjänster. Detta partnerskap kommer att vara avgörande för att vår digitala transformation ska vara framgångsrik och smidig." Teea Flygare, VD för Loipart

Partnerskapet kommer att fokusera på att optimera Loiparts IT-infrastruktur och nätverk, samt att säkerställa en hög användarupplevelse genom effektiv användarsupport och en trygg digital miljö.

– Vi på Aderian är förstås väldigt glada och stolta över att få förtroendet att leverera våra tjänster till Loipart. Under upphandlingen har vi kunnat påvisa att vi har ett komplett och attraktivt erbjudande när det kommer till standardiserade IT-tjänster. Med vår leveransmodell med kund dedikerade leveransteam kan vi påvisa ett stort kundfokus och hög användarupplevelse, vilket känns extra roligt då detta var en viktig del i Kundens utvärdering!  
Genom ett nära samarbete och ett stort personligt engagemang ska vi säkerställa att Loipart blir en Overkligt nöjd kund och att detta blir början på en lång relation, säger Tobias Hallengren, Vice VD på Aderian Göteborg. 

Läs mer om Loipart här: www.loipart.com

 

För ytterligare information,vänligen kontakta:

Tobias Hallengren
Vice VD, Aderian Göteborg
tobias.hallengren@aderian.se

Prata med våra experter

Tveka inte att höra av dig till oss så berättar vi mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig!