Om oss

Våren 2022 bildade ett antal tjänstebolag inom IT-branschen i Sverige koncernen Aderian Group.

Aderian hjälper dig med  IT & applikationsdrift, infrastruktur,  molntjänster, säkerhet och digitalisering.

Vi är framtidens IT-bolag

Våren 2022 bildade ett antal tjänstebolag inom IT-branschen i Sverige koncernen Aderian Group.

Gruppen består av lokalt ledande bolag med starka varumärken och kompetensområden men som inom Aderian Group kan hitta synergier, samarbeten och addera tjänster för de kunder som behöver det. Syftet är att samla bolagens unika kompetenser med målet att bli ledande inom IT- och applikationsdrift, infrastruktur, molntjänster, säkerhet och digitalisering. Bolagen, inriktade på små och medelstora företag, kan därmed bredda sina erbjudanden och befintliga kundrelationer kan fortsätta att växa.

400+

Medarbetare

1.1 MDR

Sammanlagd omsättning

Hållbarhet

Vi är stolta över att kunna optimera våra kunders IT-miljöer för att skapa ett så lågt klimatavtryck som möjligt. Våra konsulter tänker alltid ett steg längre och kan ta ett större grepp för hållbara lösningar. Vi förespråkar alltid rätt typ av molntjänst, publik eller privat, för att minska onödig drifttid. Tack vare vårt täta samarbete med Microsoft kan vi till exempel via Azure ställa in drifttider utifrån arbetsmönster, för att ge en så låg energiförbrukning som möjligt.

Bli en del av Aderian Group

Syftet med Aderian är att samla ett antal bolags unika kompetenser, med målet att bli ledande inom IT-drift och tjänst genom ett erbjudande riktat till mindre och medelstora företag. Vi ger våra bolag möjlighet att bredda sina erbjudanden och låta befintliga kundrelationer fortsätta växa. Genom entreprenörskap och samarbete blir bolagen tillsammans en komplett, ledande och pålitlig IT-partner till våra kunder.

Christian Dempe

Koncernchef/VD

Östra Hamngatan 24

411 09 Göteborg