Säkerhet

Med oss är du alltid säker

En verksamhets IT är utsatt för ständiga angrepp, 99,9% stoppas dagligen men hoten ökar. Vi hjälper dig och din personal att skapa medvetenhet i kombination med bästa tänkbara skydd mot skadlig kod.

Krypterad data, även i molnet genom Microsoft 365

Vi ser till så att all din data är krypterad, även i molnet.

Sov gott på nätterna med en professionell backuplösning

Säkra viktiga dokument och filer under den tidsperiod som passar dig.

Framtidssäkra nätverk med den senaste tekniken

Vi erbjuder olika typer av lösningar som hjälper dig att skapa en säkrare arbetsplats.

Antivirus

Vi erbjuder antivirus som ger dig ett heltäckande skydd och en enkel administration för att förhindra virusattacker i ett tidigt skede.

Kryptering

För att skydda information som finns lagrade på företagets datorer behövs en pålitlig och säker kryptering. Vi ser till så att all din data är krypterad, även i molnet genom Microsoft 365

Access & VPN

Med vår tjänst för internetaccess får ert företag snabb, stabil och säker uppkoppling via fiber mot internet och ert privata moln. Förbindelsen är övervakad för kunna genomföra snabba åtgärder vid problem.

Brandväggar

En brandvägg hjälper dig att hålla dina användare och data säker. Den skyddar dig mot både inkommande och utgående attacker. Vi erbjuder olika typer av lösningar som hjälper dig att skapa en säkrare arbetsplats.

Backup

För många företag räcker inte de begränsade återställningsmöjligheterna som finns i de flesta molntjänster. Vi rekommenderar då att komplettera med en utökad backup. Med Microsoft 365 Backup säkras viktiga dokument och filer under den tidsperiod som passar företaget. All data lagras i Microsoft Azure DC och hanteras inom EU.

Prata med våra experter

Tveka inte att höra av dig till oss så berättar vi mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig!