Molntjänster

Spara allt i molnet

Placera hela eller delar av ditt företags IT-funktioner i en säker och övervakad miljö med hjälp av marknadsledande cloudtjänster. Skalbart i prestanda och volym för både stora och små verksamhetsbehov.

Öppettider

Helgfria vardagar: Kl. 08.00-17.00
Dag före röd dag stänger vi kl. 15.00

Service- och supportfrågor

Telefon: 08-123 12 43 (kl. 07.00 – 17.00)
E-post: support@bolagsnamn.se

Supporttjänster

Supportportal
Self-service

Samla alla dina molntjänster hos en partner

Kompletta lösningar för nuvarande och framtida behov.

Kraftfulla tjänster för företag som vill ligga i framkant

Vårt fokus är att erbjuda användarvänliga, kvalitativa och moderna molntjänster.

Effektiva, säkra och skalbara miljöer

Skräddarsydda IT-lösningar för ditt företag.

Microsoft Azure

Microsoft Azure är en växande samling integrerade molntjänster som erbjuder ett flertal olika tjänster i form av servrar, fillagring/återställning, databaser, analyser, identitets- och åtkomsthantering, utveckling, användarhantering, backup och säkerhet. Med Azure får du friheten att skapa och distribuera var som helst, med de verktyg, program och ramverk som du vill använda!

Dynamics 365

Dynamics 365 består av en uppsättning intelligenta affärsappar som hjälper dig att driva företaget och få bättre resultat. Lösningen innehåller bland annat appar för försäljning, ekonomi, service och marknadsföring. Du får en helhetsbild av organisationen med insikter i realtid som kan ligga till grund för bättre resultat.

Microsoft 365

Med Microsoft 365 får du tillgång till alla dina Officeprogram direkt i din webbläsare eller installerat på din utvalda klient vart du än går, oavsett var du är. I Microsoft 365 ingår de välbekanta programmen Word, Excel, Outlook och Powerpoint, Publisher, Access och OneNote. I tjänsten ingår även lagring och delning av filer i OneDrive, chat och distansmöten med Teams.

Microsoft Viva

Microsoft Viva är en ny plattform som ska hjälpa människor att trivas och må bra på jobbet. Med det nya hybrida arbetslivet måste vi ha verktyg som möjliggör framtidens jobb. Microsoft Viva är en ”Employee Experience Platform” som erbjuder verktyg för att öka medarbetarnas engagemang, välbefinnande och möjlighet att upptäcka ny kunskap i det dagliga arbetet.

Microsoft Power Platform

I Power Platform hittar du PowerApps där du snabbt och enkelt skapar egna funktioner för ditt företag som hjälper till att effektivisera exempelvis ekonomirapportering, on- och offboarding, semesteransökningar och andra processer. Med oändligt mycket möjligheter, är det endast din fantasi som kan sätta stopp för vad som kan åstadkommas i PowerApps.

Visma i molnet

Visma.net är ett modernt affärssystem, helt byggt i molnet för företag som vill automatisera rutinuppgifter och som värnar sin tid. Vi hjälper dig med uppsättning och konfiguration som kan lösa din verksamhet administrativa utmaningar, och lägga en bra grund för ett mer digitalt arbetssätt.

Prata med våra experter

Tveka inte att höra av dig till oss så berättar vi mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig!