Våra tjänster

Addera det som gör livet enklare

Vi har lång erfarenhet inom IT- & applikationsdrift, infrastruktur, molntjänster, säkerhet och digitalisering. Läs mer om våra tjänster nedan eller kontakta oss direkt.

Molntjänster

Placera hela eller delar av ditt företags IT-funktioner i en säker och övervakad miljö med hjälp av marknadsledande cloudtjänster. Skalbart i prestanda och volym för både stora och små verksamhetsbehov.

Säkerhet

En verksamhets IT är utsatt för ständiga angrepp, 99,9% stoppas dagligen men hoten ökar. Vi hjälper dig och din personal att skapa medvetenhet i kombination med bästa tänkbara skydd mot skadlig kod.

Infrastruktur & drift

IT-infrastrukturen är hjärtat i verksamheten, en väl managerad och strukturerad IT-miljö ger många fördelar. Aderian levererar tjänster anpassade för din IT-miljö – såsom hosting, publika och privata molntjänster, nätverk & wifi, säkerhet, PC, Mac. Allt anpassat efter dina behov.

Experter inom

Microsoft, Apple, HPE, Azure, Power Platform, OneDrive icon Cisco, Microsoft 365, HP, iPhone, Power BI, Sharepoint icon Dell, Dynamics 365, Microsoft Viva, MacBook, Windows, iPad, Jamf, Claris, OneNote icon etc.

Arbetsplats

Vår roll är att hjälpa din organisation att bygga upp en effektiv plattform för IT-miljön genom att föreslå och förse dig med rätt produktlösningar samt att dessa hanteras på rätt sätt.

Telefoni & mobilitet

Vi erbjuder mobil telefoni och växellösningar till ditt företag. Som återförsäljare av några av Sveriges ledande operatörer, skräddarsyr vi den lösning som passar just er.

Experter inom

Digitalisering, utbildning, apputveckling, support, helpdesk, digital workplace

Support & helpdesk

Våra supporttjänster används av allt från stora företag med 100-tals anställda över hela världen till små lokala verksamheter. Vi ger precis det stöd som passar din verksamhet och dina användare.

Rådgivning & utbildning

Vi ger kundanpassad rådgivning kring digitalisering och val av produkter till ditt företag. Efter installation av hårdvara och system erbjuder vi även skräddarsydd utbildning för alla nivåer av användare.

System & apputveckling

Vi hjälper dig att ta fram skräddarsydda system och applikationer, anpassningar av befintliga lösningar samt integrationer för att effektivisera arbetet i din organisation. Vi erbjuder även webbtjänster för att öka din synlighet i den digitala världen.

Prata med våra experter

Tveka inte att höra av dig till oss så berättar vi mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig!