System- & apputveckling

Skräddarsytt efter dina behov

Vi hjälper dig att ta fram skräddarsydda system och applikationer, anpassningar av befintliga lösningar samt integrationer för att effektivisera arbetet i din organisation. Vi erbjuder även webbtjänster för att öka din synlighet i den digitala världen.

När du vill effektivisera ditt företag

Vi hjälper dig att skapa skräddarsydda lösningar.

Erfarna och certifierade systemutvecklare

Anpassning av standardsystem till din verksamhet.

Från behovsanalys till installerad lösning

Vi hjälper dig baserat på dina förutsättningar.

Skräddarsydda system & applikationer

När du vill effektivisera ditt företags verksamhet och standardsystemen inte räcker till, då hjälper vi dig att skapa nya skräddarsydda lösningar.

Anpassning av system & applikationer

Vi hjälper dig att anpassa standardsystem till din verksamhet genom att bygga ut funktioner och skapa integrationer mot andra system.

Integrationer

Med integrationer bygger vi kraftfulla lösningar som underlättar både on- och off-boarding av användare, med ambition att nå fram till single-sign-on (SSO). De affärsstöd som behövs för er verksamhet väljs ofta med integrationsmöjligheter som en prioriterad faktor.

Webbplats

Vi hjälper dig med bygga upp din hemsida, köpa domäner, hantera e-postklienter och hantera DNS:er. Allt detta kan kännas krångligt till en början men var inte orolig, vi hjälper dig komma igång med din webbplats baserat på dina förutsättningar.

Prata med våra experter

Tveka inte att höra av dig till oss så berättar vi mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig!