Event & webinar

Ta del av våra events & webinar för företag och få insikter och kunskap om den senaste tekniken och trenderna. Våra experter delar med sig av praktiska tips och verktyg för att hjälpa er att förbli konkurrenskraftiga på marknaden.

Webinar
Datum har passerat

27/10/2023

Säkra lösenord

Hur hantera lösenord på ett säkert och effektivt sätt Att det är viktigt att hantera lösenord på ett bra och säkert sätt är de flesta medvetna kring.

Webinar
Datum har passerat

13/10/2023

NIS2-direktivet – vad är det?

Fler och fler ställer frågor till oss angående NIS2-direktivet kring vilka som omfattas, när det börjar tillämpas samt vad man som företag måste eller bör göra.

Event
Datum har passerat

7/9/2023

TechMingel på terrassen tillsammans med Apple

Varmt välkomna att träffa Apple, Jamf, Kullander och Aderian för en inspirerande eftermiddag där vi utforskar hur vi tillsammans kan möta framtiden på bästa sätt. Under eftermiddagen kommer du även få möjlighet att njuta av solen och mingla med andra branschkollegor på vår vackra terrass med utsikt över Göteborg. Vi avslutar dagen med en härlig middag, dryck & musik i trevligt sällskap under den öppna himlen. Nätverka och utforska de senaste Apple-innovationerna med oss!

Webinar
Datum har passerat

13/6/2023

Framtidens verktyg: AI och Machine Learning för företag

Zelly - en del av Aderian bjuder in er till vårt webinar om AI för små och medelstora företag. Som ni kanske redan vet är AI (Artificiell Intelligens) en av de mest lovande teknologierna i vår tid och kan hjälpa företag att effektivisera sin verksamhet och skapa nya möjligheter. Genom automatiserade processer och beslut tagna baserat på data. Dessutom kan AI-teknologi hjälpa dig i ditt dagliga arbete och anpassas efter din verksamhet & roll.

Webinar
Datum har passerat

2/6/2023

Användaren är sista utposten

Oavsett vilka skydd man har infört av teknisk karaktär är användaren sista utposten av vår säkerhet och det är då viktigt att medarbetarna fått rätt utbildning och stöd för att kunna göra rätt val.

Webinar
Datum har passerat

19/5/2023

Stoppa bluff-mejl

DMARC-skydd för din domän. De flesta säkerhetslösningar för att skydda sin e-post handlar om att skydda användaren från att få spam, phishing etc. Dessa lösningar avser att skydda den e-postmiljö man har kontroll över. För att få ett komplett skydd bör man även skydda sin domän i sin helhet vilket då gör att domännamnet inte kan används för bluff-mejl mot exempelvis dina kunder och leverantörer.

Webinar
Datum har passerat

26/4/2023

Inspelat webinar: Effektiv dataanalys och visualisering med Power BI

Vill du ta din dataanalys och visualisering till nästa nivå? Då är Power BI det perfekta verktyget för dig! Bli en av de många som redan drar nytta av detta kraftfulla verktyg för affärsanalys.

Webinar
Datum har passerat

19/4/2023

Webinar: Hantera företagets Apple-enheter säkert & smidigt

Vill du lära dig mer om hur du kan förenkla onboarding processen och möjliggöra fria val för anställda av enheter, då är detta webinar för dig!

Webinar
Datum har passerat

19/4/2023

Inspelat webinar: Skydda din verksamhet mot nya säkerhetshoten

Har din verksamhet den säkerhet som krävs idag? Vi vill bjuda in dig till vårt webinar om IT-säkerhet där vi kommer att diskutera de ökande cyberattackerna och hur du kan skydda dig mot hoten. Våra expert Måns kommer att ge värdefulla tips och råd för att hjälpa dig och ditt företag att säkra era digitala miljö.

Webinar
Datum har passerat

5/4/2023

Inspelat webinar: Skräddarsydda appar & automationer med Power Platform

Detta webinar handlar om att utveckla och automatisera processer i organisationer med hjälp av Microsoft Power Platform.