Nyheter

Senaste nytt om Aderian och vårt erbjudande av IT-tjänster.

Adelis blir ny majoritetsägare i Aderian Group

Aderian Group stärker ägarstrukturen genom att ta in Adelis Equity som tillväxtpartner för att fortsätta utveckla gruppen och accelerera tillväxt. Aderian Group grundades i början av 2022 av entreprenörer som gick samman för att skapa en ledande leverantör av IT-drift och relaterade tjänster för mindre och medelstora företag. Vid tidpunkten för transaktionen väntas Aderian omsätta närmare en miljard kronor.

Aderian växer vidare med INVID Göteborg

INVID Göteborg, en del av företagsgruppen INVID, är det senaste tillskottet i den nybildade och snabbväxande koncernen Aderian Group. Den nya partnern tillför framför allt kompetens inom IT-infrastruktur och drift vilket ska bidra till att synkronisera och effektivisera infrastrukturhantering inom gruppen och ligga till grund för nya erbjudanden.

Aderian växer – två nya företag i koncernen

Square Moon och Security Solution är de senaste tillskotten i den nybildade och snabbväxande koncernen Aderian Group. Tillsammans omsätter gruppen drygt en halv miljard och har cirka 250 medarbetare. De nya medlemmarna tillför specialistkompetens inom säkerhet och systemutveckling.

Prata med våra experter

Tveka inte att höra av dig till oss så berättar vi mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig!