Arbetsplats

Allt under kontroll

Vår roll är att hjälpa din organisation att bygga upp en effektiv plattform för IT-miljön genom att föreslå och förse dig med rätt produktlösningar samt att dessa hanteras på rätt sätt.

Hållbar livscykelhantering, från inköp till återtag, för PC & Mac

Få full kontroll över era enheter.

Smidiga hyreslösningar med finansiering

Anlita en professionell partner som hjälper dig att välja rätt lösningar.

Kraftfull enhetshantering för full kontroll

Överblicka, administrera, distribuera och konfigurera enheter på ett enkelt sätt.

Livscykelhantering

Med livscykelhantering från oss får din verksamhet full kontroll över IT-infrastrukturen -  från inköp till återtag. Gammal utrustning kan återköpas och hanteras miljövänligt och säkert. Ofta kan utrustningen återanvändas hos nya kunder.

Enhetshantering

Enhetshantering underlättar all hantering av mobila enheter såsom datorer, mobiler och läsplattor. Det ger möjligheten att överblicka, administrera, distribuera och konfigurera enheter som ska användas av anställda på ditt företag. Ofta genom en molnbaserad tjänst som gör det möjligt att förbereda dessa utan att behöva vidröra dem, så kallad “zero touch enrollment”.

Licenser & avtal

Avtal för all er IT-utrustning, med övervakning av servrar och nätverksinfrastruktur.

Montering & konfigurering

Våra tekniker är certifierade och har mångårig erfarenhet av att installera, uppgradera, analysera och dokumentera samt underhålla er IT-infrastruktur. All utrustning, servrar och komponenter väljs noggrant ut och optimeras till varandra.

Hyra & finansiering

Hur mycket tid går åt till att fundera över vilken datormodell du borde ha, om ditt företag ska hyra eller köpa datorerna, underhålla utrustningen eller se till att den alltid har kapaciteten du behöver? Det riskerar i längden att bli mer kostsamt än att anlita en professionell aktör som kan hjälpa dig. Nu kan du lämna över det bekymret till oss.

Försäkring

Till våra hyreslösningar kan vi erbjuda fullvärdesförsäkring med låg självrisk. Tjänster som support, backup och antivirus kan adderas för optimal och trygg användning.

Service

Vi är auktoriserade för garantiservice av flera stora tillverkare. Det innebär att vi kan åtgärda fel snabbt och effektivt.

Prata med våra experter

Tveka inte att höra av dig till oss så berättar vi mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig!