Infrastruktur & drift

Vi löser strukturen

IT-infrastrukturen är hjärtat i verksamheten, en väl managerad och strukturerad IT-miljö ger många fördelar. Aderian levererar tjänster anpassade för din IT-miljö – såsom hosting, publika och privata molntjänster, nätverk & wifi, säkerhet, PC, Mac. Allt anpassat efter dina behov.

Spetskompetens till din befintliga IT-organisation

Vi kan ta ansvar för drift och underhåll av ditt företags applikationer.

Komplett IT-stöd om du inte har det själv i företaget

Vi hjälper dig att få en bra hantering av mjuk- och hårdvara.

Smidig nätverksövervakning och administration

Med nätverkslösningar från oss tar vi hand om allt.

Operativsystem & programvaror

Vi hjälper dig att få en bra hantering av den mjukvara som behövs i er miljö. Tjänsten erbjuder lösningar för att definiera behov, analysera produktalternativ och skapa rutiner för hantering och förvaltning.

Nätverk

Med nätverkslösningar från oss tar vi hand om allt. Från installation av enheter till konfiguration, administration och support. En komplett IT-infrastruktur helt enkelt. Har ni flera lokaler på olika platser i stan, på landet, eller runt om i världen kan vi bygga ett nätverk som enkelt styrs och övervakas från en plats.

Servrar

Våra hostingrelaterade tjänster omfattar co-location, dedikerade virtuella servrar och skräddarsydda private cloud lösningar där vi designar ett privat moln helt efter dina behov. Inom ramen för applikationsförvaltning kan vi även ta över ansvaret för drift och underhåll av era applikationer.

Prata med våra experter

Tveka inte att höra av dig till oss så berättar vi mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig!