26.11.2023

Aderian förvärvar One IT Partner

Aderian fortsätter sin expansion och förvärvar One IT Partner, en etablerad IT-leverantör baserad i Linköping, Motala, och Åtvidaberg. One IT Partner är känt för sitt breda sortiment av IT-produkter och omfattande erfarenhet av skräddarsydda IT-lösningar som möter företagsbehov.

Johan Ekberg, VD One IT Partner & Christian Dempe, VD Aderian Group

Johan Ekberg, VD One IT Partner & Christian Dempe, VD Aderian Group

OneIT Partner, ett familjeföretag grundat 1973, har sedan dess varit en pålitlig helhetsleverantör inom IT i hela Östergötland. Med kontor i Motala, Linköping och Åtvidaberg strävar företaget efter att erbjuda sina kunder en personlig service i världsklass, vilket har resulterat i starka och långvariga relationer

"Det är såklart väldigt kul att vi stärker vår närvaro i Östergötland vilket vi ser stora fördelar med både till nya och befintliga kunder. Geografisk expansion är något som är viktigt för vår strategi och vi kommer att fortsätta växa med bolag som passar in i gruppens struktur och strategi. Vi är glada över att vi lyckats få One ITPartner att ansluta till Aderian Group och ser fram emot en riktigt spännande resa framåt! "säger Christian Dempe, VD för Aderian Group.

 

"Jag är väldigt glad över detta naturligasteg i One IT Partners tillväxt. Vi har länge känt att vi behöver ingå i ettstörre sammanhang för att växa och kunna erbjuda mer värde till nya ochbefintliga kunder samt våra medarbetare. Det är glädjande att kunna addera nya tjänster samtidigt som vi stärker vår närvaro på fler platser i landet" säger Johan Ekberg, VD One IT Partner.

 

One IT Partner kommer att fortsätta verka under sitt befintliga namn och ledning. Sammanslagningen kommer att skapa synergier och öppna upp nya möjligheter för att förbättra kundupplevelsen och leverera ännu högre kvalitet inom IT-tjänster.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Christian Dempe
Koncernchef/VD Aderian
christian.dempe@aderian.se
+46733471018

Johan Ekberg
VD One IT Partner
johan.ekberg@oneit.se
+4673920390

Om Aderian Group:

Aderian Group digitaliserar mindre och medelstora företag i Norden genom säkra och hållbara IT-lösningar som adderar konkurrenskraft för kunderna.

Gruppen består av sexton lokalt ledande bolag som tillsammans erbjuder heltäckande tjänster inom IT- och applikationsdrift, infrastruktur, molntjänster, säkerhet och digitalisering.

Aderian Group utgörs av Aderian Stockholm, Aderian Göteborg, Aktiv IT, Canmer Data, Degea, CC IT, CoreIT, DNS IT, Kullander, Navet, One IT Partner, Security Solution, Square Moon, och Zelly.

Gruppen har nu över 400 medarbetare och omsätter över 900 MSEK.

Prata med våra experter

Tveka inte att höra av dig till oss så berättar vi mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig!