byBrick Operations byter namn till Aderian Stockholm

byBrick Operations byter namn till Aderian Stockholm när nu den nybildade koncernen Nordic IT Group har arbetat fram sin nya identitet.

Det nya namnet ska associera till de mervärden som bolaget kan tillföra i samarbetet med sina kunder. Aderian digitaliserar mindre och medelstora företag i Norden genom säkra och hållbara IT-lösningar som adderar konkurrenskraft för kunderna.

För kunder till byBrick Operations innebär bytet ingen förändring förutom att bolaget kommer börja presentera sig som Aderian, och att dess logga, hemsida och mejladresser ändras.  

Aderian Stockholm kommer fortsätta vara IT-outsourcingalternativet för små och medelstora organisationer med stora ambitioner. Sedan 2004 har kunderna uppskattat bolagets tre löften och de ska fortsätta leva upp till dem som Aderian:

  • Att alltid ligga i teknisk framkant och skapa riktig verksamhetsnytta
  • Att alltid vara den strategiska och proaktiva IT-partnern
  • Att alltid tillhandahålla en kundserviceupplevelse och kvalitet i världsklass

Artur Viira, VD på byBrick Operations kommenterar namnbytet – ”Jag är verkligen glad över vår lansering av varumärket Aderian Stockholm och det värde vi kommer kunna erbjuda kunder som del av en större grupp.”

Mer om Aderian Group
Aderian Group består idag av sju lokalt ledande bolag med egna starka varumärken och kompetensområden men som inom Aderian Group kan hitta synergier, samarbeten och addera tjänster för de kunder som behöver det. Tillsammans kan vi erbjuda heltäckande tjänster inom IT- och applikationsdrift, infrastruktur, molntjänster, säkerhet och digitalisering.  

Canmer Data, CC IT, CoreIT, DNS IT, Kullander och Zelly behåller sina nuvarande namn och varumärken men lägger till ”en del av Aderian Group” i sin kommunikation.

Blivande Aderian Group har Capillar Equity som finansiell partner och ägare till cirka 50 procent av aktierna. När gruppen bildades våren 2022 hade den 210 medarbetare och en sammanlagd omsättning på cirka 500 MSEK.

Vid frågor vänligen kontakta:

Artur Viira
VD
Artur.viira@aderian.se
+46 70 958 70 50

Josef Nord
Vice VD
Josef.nord@aderian.se
+46 70 958 70 50

Prata med våra experter

Tveka inte att höra av dig till oss så berättar vi mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig!