Aderian växer – två nya företag i koncernen

Square Moon och Security Solution är de senaste tillskotten i den nybildade och snabbväxande koncernen Aderian Group. Tillsammans omsätter gruppen drygt en halv miljard och har cirka 250 medarbetare. De nya medlemmarna tillför specialistkompetens inom säkerhet och systemutveckling.

Aderian Group, som bildades i våras under namnet Nordic IT Group, utgörs av lokalt ledande bolag med lång erfarenhet och starka varumärken. Bolagen erbjuder tillsammans heltäckande tjänster inom IT- och applikationsdrift, infrastruktur, molntjänster, säkerhet och digitalisering för mindre och medelstora företag.

– Det är roligt att vi växer, något som definitivt är ett av våra mål. Nu får vi dessutom tillgång till två specialistområden som tillför koncernen helt ny kompetens, säger Mia Åslander, VD och koncernchef för Aderian Group.

Security Solution erbjuder tjänster inom riskhantering, säkerhetsskydd, informationssäkerhet, IT- säkerhet och GDPR till offentlig verksamhet samt privata företag. Square Moon driver kunders digitalisering med användarvänliga och anpassningsbara system.

– Tanken är att bolagen i koncernen behåller namn och identitet samtidigt som man tillhör en större plattform där vi delar kompetens med varandra. Det innebär att vi växer starkare tillsammans, säger Mia Åslander och fortsätter:

– Vi kommer att fortsätta växa med bolag som passar in i gruppens struktur och strategi. Lokal kännedom, mångårig branscherfarenhet och specialistkompetens är gemensamma nämnare som vi tittar på.

För mer information, kontakta:

Mia Åslander
Koncernchef/VD Aderian
mia.aslander@aderian.se
076-188 91 77

Jan Book
VD Square Moon AB
jan.book@squaremoon.se
070-891 91 71

Anders Möller
VD Security Solution
anders.moller@securitysolution.se
0707-98 90 02

Om Aderian:

Aderian (tidigare Nordic IT Group) digitaliserar mindre och medelstora företag i Norden genom säkra och hållbara IT-lösningar som adderar konkurrenskraft för kunderna.

Gruppen består av nio lokalt ledande bolag som tillsammans erbjuder heltäckande tjänster inom IT- och applikationsdrift, infrastruktur, molntjänster, säkerhet och digitalisering.

Aderian Group utgörs av Aderian Stockholm, Canmer Data, CC IT, CoreIT, DNS IT, Kullander, Security Solution, Square Moon och Zelly.

I november 2022 bytte Nordic IT Group namn till Aderian Group. Gruppen har cirka 250 medarbetare och en samlad omsättning om 570 MSEK.

Prata med våra experter

Tveka inte att höra av dig till oss så berättar vi mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig!